Matto - VM-Carpet, paperinarumatto, puuvillamatto... kaikki mattojen verkkokaupasta!

Matto on äärimmäisen oleellinen osa huoneen sisustusta: Matolla pehmustetaan yksi huoneen isoimmista pinnoista, jolloin sen tulee olla sekä hyvännäköinen että kestää kulutusta. Verkkokaupastamme löydätte laajan mattokaupan, josta löydätte nämä kriteerit täyttäviä mattoja erilaisiin sisustuksiin. Suosittelemme tutustumaan myös eri materiaaleista valmistettuihin mattoihin! Esimerkiksi paperinarumatoilla tuot uutta ilmettä sisustukseen, kun taas puuvillamatot ovat kestäviä ja helposti huollettavia mattoja. Kotimaisilla VM-Carpet-matoilla tuot helposti tyyliä tilaan, sekä aikaa että kulutusta kestävästi. Voit lukea lisää vinkkejä maton valintaan blogistamme : Miten löydän oiken maton?

Verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät juuri sinulle sopivan maton

Mattokaupastamme löydät matot jokaiseen sisustusmakuun ja huoneeseen. Tarvitsitpa sitten kynnysmattoja, käytävämattoja tai keittiön tai olohuoneen mattoa löydät ne kaikki helposti suoraan verkosta. Verkkokaupan valikoima muuttuu ja päivittyy jatkuvasti, joten saatat löytää mieleisesi maton uutuuksien tai vanhempien mallien joukosta.


VM-Carpet-matot

Mattovalikoimistamme löytyy kotimaiset VM-Carpetin huippulaadukkaat matot. VM Carpetin matot valmistetaan maailman parhaista materiaaleista, joten ne kestävät aikaa ja kulutusta erittäin hyvin! Valikoimissa on paljon eri VM-Carpet malleja, myös monesta eri materiaalista. VM-Carpetin matoista löydät myös Hanna Korvelan, Ristomatti Ratian ja Jukka Rintalan suunnittelemia mattoja. Lisää malleja löytyy Mattomaailman myymälästä ja kauttamme on mahdollisuus tilata / ostaa muitakin VM-Carpetin mattoja.


Paperinarumatto

Paperinarumatossa puuvilla- ja paperinaru yhdistyvät kauniiksi pinnaksi, jota kelpaa katsella. Puuvilla-paperinarumatot ovat kaksipuolisia mattoja, jotka ovat sileäpintaisia, joten ne ovat helppo pitää puhtaana keittiössä ja eteisessäkin. Paperinarumatot ovat pölyämättömiä sekä vesipestäviä. Paperinarumatto on kaiken kaikkiaan ominaisuuksiltaan erittäin hyvä, sillä se on kuituna kulutusta kestävä, tiivis ja tasainen.


Puuvillamatto


Helppohoitoiset ja kevyet ilmavat puuvillamatot sopivat hienosti kodin kaikkiin tiloihin. Ne ovat kodikkaita ja kestäviä, ja niiden puhdistus onnistuu helposti, sillä ne ovat vesipestäviä. Perinteiset puuvillamatot sopivat myös nykyaikaiseen kotiin. Kauniit värit sopivat loistavasti keittiöön, lastenhuoneeseen, eteiseen, aulaan ja mökeille. Puuvillamatto-tuoteryhmän lisäksi, löydät VM-Carpet tuoteryhmästä Ristomatti Ratian ja Jukka Rintalan suunnittelemia puuvillamattoja.


Näiden lisäksi löydät vielä monia muita mattoja verkkokauppamme valikoimasta. Vasemmasta reunasta löydät tuotekategoriamme, josta pääset selaamaan erilaisia mattoja mieltymystesi mukaisesti. Etusivulta löydät uusimmat lisäykset mattovalikoimaamme. Toivomme että löydät mieleisen maton sivuiltamme!