Satine, keltainen
Satine, keltainen
-25%

Satine, keltainen

25 % alennus
78,51 € 104,68 €
sis. 24 % ALV
Satine, keltainen
Toimitus 7-21 arkipäivää

Satine - matto tuntuu ylellisen pehmeältä jalan alla. Nukka on kestävää polyamidia, joten matto soveltuu sekä kotikäyttöön että julkisiin tiloihin. Sitä voidaan käyttää myös katetulla terassilla ja parvekkeella. Siisti, kapea kanttaus maton reunassa viimeistelee ilmeen. Pohjassa on liukumaton EVA, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään. Satine soveltuu myös kokolattiamatoksi. Muiden kuin vakiokokojen tilaus onnistuu ottamalla yhteys myyntiimme joko sähköpostitse tai puhelimitse. Toimitusaika 2-3 viikkoa.


Materiaali: 100% polyamidinukka


Vakiokoot: 80x150 cm, 80x200 cm, 80x250 cm, 80x300 cm, 133x200 cm, 160x230 cm, Ø 133 cm Ø 160,200 ja 240 cm, Hoito-ohje: Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta. Rullattaessa kierrä pohjaus aina rullan sisäpuolelle.


Pesuohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla pesuliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa. Suojakäsittelyn voi uusia pesun jälkeen.


Pohjaus: EVA 


Pohjattu matto ei lipsu eikä rypisty

  • Pohjatuissa matoissa on EVA- tai EVAPOLYTEX -pohjaus, joka pitää maton ryhdikkäänä ja estää maton liukumisen jalan alla. Pohjaus on hajuton eikä jatä jälkiä lattiaan. Lattialämmityskään ei sitä haittaa. Pohjaus ei myöskään pölyä eikä murene.
  • EVA-pohjaus tehdään kuumentamalla sirotejauho maton alapintaan kiinni. EVA on lyhenne sanoista etyleeni-vinyyli-asetaatti. Samaa materiaalia käytetään mm. elintarviketeollisuuden pakkauksissa. Tämä pohjausmenetelmä on valittu yhteistyössä VTT:n kanssa. EVAPOLYTEX-pohjauksessa on kiinnitetty lisäksi huopa maton pohjaan ja näin matosta on saatu hieman joustavampi, pehmeämpi ja tiiviimpi.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: Satine, VM-Carpet, 371 keltainen, kantti 5674