VM Carpet - Duuri,antrasiitti
VM Carpet - Duuri,antrasiitti
VM Carpet - Duuri,antrasiitti
VM Carpet - Duuri,antrasiitti
VM Carpet - Duuri,antrasiitti
-15%
Uutuus

VM Carpet - Duuri,antrasiitti

15 % alennus
41,65 € 49,01 €
sis. 24 % ALV
Duuri on kevyt ja helppohoitoinen matto käytäville ja eteistiloihin. Maton pohjassa on liukumaton EVA, joka tekee matosta ryhdikkään.

Tuftattu matto

Duuri on kevyt ja helppohoitoinen matto käytäville ja eteistiloihin. Maton pohjassa on liukumaton EVA, joka tekee matosta ryhdikkään. Pohjausmateriaali sopii kaikille lattiamateriaaleille, myös lattialämmitteisiin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan, on hajuton ja kierrätettävä. 

 

Materiaali: 100% polypropeeni

Vakiokoot:  80x150 cm, 80x200 cm, 133x200 cm, 160x230 cm, joilla on palautus/ vaihto-oikeus.

Muut koot ovat määrämittaan leikattuja, joten näillä ei ole vaihto- eikä palautus-oikeutta.

Mattoja on myös mahdollista saada omilla mitoilla, ota yhteys myynti@mattomaailma.fi

 

Hoito-ohje: Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta. 


Pesuohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.


Pohjaus: EVA

Pohjattu matto ei lipsu eikä rypisty

  • Pohjatuissa matoissa on EVA -pohjaus, joka pitää maton ryhdikkäänä ja estää maton liukumisen jalan alla. Pohjaus on hajuton eikä jatä jälkiä lattiaan. Lattialämmityskään ei sitä haittaa. Pohjaus ei myöskään pölyä eikä murene.
  • EVA-pohjaus tehdään kuumentamalla sirotejauho maton alapintaan kiinni. EVA on lyhenne sanoista etyleeni-vinyyli-asetaatti. Samaa materiaalia käytetään mm. elintarviketeollisuuden pakkauksissa. Tämä pohjausmenetelmä on valittu yhteistyössä VTT:n kanssa.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: DUURI, VM-Carpet, 4713 v.beige, kantti 4713