Sisal, tummanharmaa
Sisal, tummanharmaa
Sisal, tummanharmaa
-25%

Sisal, tummanharmaa

25 % alennus
36,60 € 48,79 €
sis. 24 % ALV
Sisal, tummanharmaa
Toimitus 7-21 arkipäivää

Sisal-matto kestää kovaa kulutusta. Matto on tyypillisimmillään kodin edustustiloissa, auloissa ja eteisissä sekä julkisien tilojen kabineteissa ja kokoustiloissa. Se soveltuu myös lasitetulle terassille ja parvekkeelle. Sisal-mattoja voidaan käyttää valmiina palamattoina tai jopa kokolattiamattona. Valmis matto on ympärikantattu 70 mm puuvillakantilla.


Materiaali: 100% sisal


Vakiokoot: 80x150 cm, 80x200 cm, 80x250 cm, 133x200 cm, 160x230 cm,  Ø 133 cm Ø 160 cm, 

Pohjauksen ansiosta erikoiskoot mahdollisia 4 metrin leveyteen saakka, 122 euro / m²


Hoito-ohje: Säännöllinen imurointi ja tuuletus tarvittaessa. Tahrojen poisto välittömästi puhtaalla kostealla liinalla.

Vinkki jos sisal-maton päällä on kävelty kosteilla kengillä ja matto on kutistunut keskeltä, saattaa aiheutua kulmien nousua. Pese koko matto, jolloin kutistuminen tapahtuu tasaisesti. Tämä yleensä poistaa ongelman.


Rullattaessa kierrä pohjaus aina rullan sisäpuolelle.


Pesuohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen tasovesipesu max. 30°C miedolla pesuliuoksella. Runsaan huuhtelun jälkeen matto muotoillaan kosteana vetämällä kantit suoriksi. Kuivatus ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa. Ammattimaista tasopesua suositellaan. Sisal kutistuu n. 5 - 10% pesussa. Viiden Tähden Mattohuolto on koepessyt sisal-maton.


Pohjaus: EVA


Pohjattu matto ei lipsu eikä rypisty

  • Pohjatuissa matoissa on EVA- tai EVAPOLYTEX -pohjaus, joka pitää maton ryhdikkäänä ja estää maton liukumisen jalan alla. Pohjaus on hajuton eikä jatä jälkiä lattiaan. Lattialämmityskään ei sitä haittaa. Pohjaus ei myöskään pölyä eikä murene.
  • EVA-pohjaus tehdään kuumentamalla sirotejauho maton alapintaan kiinni. EVA on lyhenne sanoista etyleeni-vinyyli-asetaatti. Samaa materiaalia käytetään mm. elintarviketeollisuuden pakkauksissa. Tämä pohjausmenetelmä on valittu yhteistyössä VTT:n kanssa. EVAPOLYTEX-pohjauksessa on kiinnitetty lisäksi huopa maton pohjaan ja näin matosta on saatu hieman joustavampi, pehmeämpi ja tiiviimpi.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Samankaltaisia tuotteita