Paituli, valkoinen

41,65 €
49,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Paituli, valkoinen

Toimitusaika 7 - 21 työpäivää

Puuvilla - paperinarumatto


Kodikas Paituli matto on myös ympäristöystävällinen. Materiaalina on käytetty kierrätyspuuvillaa. Paituli matossa sävy-sävyyn valitut puuvilla- ja paperinaru yhdistyvät kauniiksi pinnaksi. Käytettävä puuvilla on valmistettu kierrätysmateriaalista. Pohjassa on liukumaton EVAPOLYEX®, joka tekee matosta ryhdikkään ja pitää sen tiukasti paikallaan jalan painon alla. Kolme vaaleaa värisävyä kotoisen tunnelman luomiseen.

 

Materiaali: 23 % puuvilla ja  77 % paperinaru


Vakiokoot: 80x200 cm, 130x200 cm, 155x230 cm, Ø 130 cm

 

Hoito-ohje: Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.


Pesuohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.


Pohjaus : EVAPOLYTEX®


Pohjattu matto ei lipsu eikä rypisty

  • Pohjatuissa matoissa on EVA- tai EVAPOLYTEX -pohjaus, joka pitää maton ryhdikkäänä ja estää maton liukumisen jalan alla. Pohjaus on hajuton eikä jatä jälkiä lattiaan. Lattialämmityskään ei sitä haittaa. Pohjaus ei myöskään pölyä eikä murene.
  • EVA-pohjaus tehdään kuumentamalla sirotejauho maton alapintaan kiinni. EVA on lyhenne sanoista etyleeni-vinyyli-asetaatti. Samaa materiaalia käytetään mm. elintarviketeollisuuden pakkauksissa. Tämä pohjausmenetelmä on valittu yhteistyössä VTT:n kanssa. EVAPOLYTEX-pohjauksessa on kiinnitetty lisäksi huopa maton pohjaan ja näin matosta on saatu hieman joustavampi, pehmeämpi ja tiiviimpi.Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-15%
Raita, beige
25,41 € 29,90 €
-15%
Leija, valkoinen
178,33 € 209,80 €
-15%
Kuura, valkoinen
50,92 € 59,90 €