Rata, valkoinen

Rata, valkoinen
Rata, valkoinen Rata, valkoinen Rata, valkoinen Rata, valkoinen

Rata, valkoinen

50,92 €
59,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 7 - 21 työpäivää

Polypropeenimatto


Rata matto huokuu huoletonta huvilatunnelmaa ja muistojen kultaamaa kartanotyyliä. Sileäpintainen, tiivis Rata matto soveltuu moniin kodin tiloihin, myös lasitetuille terasseille ja parvekkeille. EVAPOLYTEX®-pohjaus tekee matosta ryhdikkään ja joustavan ja pitää sen tukevasti paikallaan jalan painon alla.

 

Materiaali: 100% polypropeeni

 

Vakiokoot: 80x150 cm, 80x200 cm, 80x250 cm, 140x200 cm, 160x230 cm


Hoito-ohje: Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.


Pesuohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.


Pohjaus: EVAPOLYTEX ®


Pohjattu matto ei lipsu eikä rypisty

  • Pohjatuissa matoissa on EVA- tai EVAPOLYTEX -pohjaus, joka pitää maton ryhdikkäänä ja estää maton liukumisen jalan alla. Pohjaus on hajuton eikä jatä jälkiä lattiaan. Lattialämmityskään ei sitä haittaa. Pohjaus ei myöskään pölyä eikä murene.
  • EVA-pohjaus tehdään kuumentamalla sirotejauho maton alapintaan kiinni. EVA on lyhenne sanoista etyleeni-vinyyli-asetaatti. Samaa materiaalia käytetään mm. elintarviketeollisuuden pakkauksissa. Tämä pohjausmenetelmä on valittu yhteistyössä VTT:n kanssa. EVAPOLYTEX-pohjauksessa on kiinnitetty lisäksi huopa maton pohjaan ja näin matosta on saatu hieman joustavampi, pehmeämpi ja tiiviimpi.
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-15%
Rytmi, valkoinen
76,42 € 89,90 €