Soul, vaaleanharmaa

59,42 €
69,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Soul, vaaleanharmaa

Toimitusaika 7 - 21 työpäivää

Paperinarumatto


Klassista tyyliä ja skandinaavista pelkistystä. Pölyämätön, antistaattinen ja kulutusta kestävä Soul soveltuu sekä kodin sisustamiseen että julkisiin tiloihin. Paperinarumatto on käsitelty likaa hylkivällä First Class -Guard suoja-aineella, mikä tekee maton hoidosta vaivatonta. Myös reunojen kanttauksessa käytettävät puuvillakantit on suojakäsitelty.

 

Materiaali: 100% paperinaruVakiokoot:  80x150 cm, 80x200 cm, 80x250 cm,  133x190 cm, 160x230 cm,  Ø 133 cm Ø 160 cmHoito-ohje: Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.


Pesuohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.


Pohjaus: EVAPOLYTEX®


Pohjattu matto ei lipsu eikä rypisty

  • Pohjatuissa matoissa on EVA- tai EVAPOLYTEX -pohjaus, joka pitää maton ryhdikkäänä ja estää maton liukumisen jalan alla. Pohjaus on hajuton eikä jatä jälkiä lattiaan. Lattialämmityskään ei sitä haittaa. Pohjaus ei myöskään pölyä eikä murene.
  • EVA-pohjaus tehdään kuumentamalla sirotejauho maton alapintaan kiinni. EVA on lyhenne sanoista etyleeni-vinyyli-asetaatti. Samaa materiaalia käytetään mm. elintarviketeollisuuden pakkauksissa. Tämä pohjausmenetelmä on valittu yhteistyössä VTT:n kanssa. EVAPOLYTEX-pohjauksessa on kiinnitetty lisäksi huopa maton pohjaan ja näin matosta on saatu hieman joustavampi, pehmeämpi ja tiiviimpi.
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-15%
Swing, Petroli-luumu-harmaa-musta
-15%
Jazz, musta-luumu-harmaa
59,42 € 69,90 €
-15%
Basso, harmaa
59,42 € 69,90 €