MUOTOMATTO Melissa, lila

91,92 €
114,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Muotoon leikattu matto Melissa, musta

Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Muotomatto Melissa

Melissa-maton tunnelmassa arki on kauniisti läsnä. Melissa soveltuu sekä kotikäyttöön että julkisiin tiloihin. Helppohoitoisen Melissan nukka on kestävää polyamidia. Pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään. Matto pysyy hyvin paikallaan jalan painon alla. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Melissa soveltuu myös kokolattiamatoksi. Muiden kuin vakiokokojen tilaus onnistuu ottamalla yhteys myyntiimme joko sähköpostitse tai puhelimitse.


Materiaali: 100% polyamidi

Vakiokoot:  80x150 cm, 80x200 cm, 80x250 cm, 133x200 cm, 160x230 cm, Ø 100 cm, Ø 133 cm,  Ø 160 cm

Hoito-ohje: Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Pohjaus: EVAPOLYTEX ®


Pohjattu matto ei lipsu eikä rypisty

  • Pohjatuissa matoissa on EVA- tai EVAPOLYTEX -pohjaus, joka pitää maton ryhdikkäänä ja estää maton liukumisen jalan alla. Pohjaus on hajuton eikä jatä jälkiä lattiaan. Lattialämmityskään ei sitä haittaa. Pohjaus ei myöskään pölyä eikä murene.
  • EVA-pohjaus tehdään kuumentamalla sirotejauho maton alapintaan kiinni. EVA on lyhenne sanoista etyleeni-vinyyli-asetaatti. Samaa materiaalia käytetään mm. elintarviketeollisuuden pakkauksissa. Tämä pohjausmenetelmä on valittu yhteistyössä VTT:n kanssa. EVAPOLYTEX-pohjauksessa on kiinnitetty lisäksi huopa maton pohjaan ja näin matosta on saatu hieman joustavampi, pehmeämpi ja tiiviimpi.

Muotomatojen vakiokoot

Muiden kuin vakiokokojen tilaus onnistuu ottamalla yhteys myyntiimme joko sähköpostitse tai puhelimitse.


 

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-20%
Melissa, lila
39,92 € 49,90 €