MUOTOMATTO Pilvi, ruskea

195,40 €
Sisältää alv. 24.00 %

Muotoonleikattu matto Pilvi, ruskea

Toimitusaika 7 - 21 työpäivää

Muotomatto Pilvi


Nukkamatto
Ihanan pehmeä Pilvi-matto tuntuu mukavalta paljaiden varpaiden alla. Maton matteriaalina on kestävä ja miellyttävä SmartStrandSilk. Pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään. Matto on käsitelty likaa hylkiväksi ja hajuja neutraloivaksi. 

Materiaali: Smart Strand Silk

Vakiokoot: 83x150 cm, 83x200 cm, 83x250 cm, 140x200 cm, 165x230 cm, Ø 140 cm Ø 160 cm

Hoito-ohje: Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla pesuliuoksella painehuuhtelulaitteella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Pohjaus: EVAPOLYTEX ®


Pohjattu matto ei lipsu eikä rypisty

  • Pohjatuissa matoissa on EVA- tai EVAPOLYTEX -pohjaus, joka pitää maton ryhdikkäänä ja estää maton liukumisen jalan alla. Pohjaus on hajuton eikä jatä jälkiä lattiaan. Lattialämmityskään ei sitä haittaa. Pohjaus ei myöskään pölyä eikä murene.
  • EVA-pohjaus tehdään kuumentamalla sirotejauho maton alapintaan kiinni. EVA on lyhenne sanoista etyleeni-vinyyli-asetaatti. Samaa materiaalia käytetään mm. elintarviketeollisuuden pakkauksissa. Tämä pohjausmenetelmä on valittu yhteistyössä VTT:n kanssa. EVAPOLYTEX-pohjauksessa on kiinnitetty lisäksi huopa maton pohjaan ja näin matosta on saatu hieman joustavampi, pehmeämpi ja tiiviimpi.

Muotomattojen vakioleikkausmallit

 Muiden kuin vakiokokojen tilaus onnistuu ottamalla yhteys myyntiimme joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet